[one_third]Beeld villatuin[highlight style=”colored” align=”float”][highlighttext title=”Wat wij doen” titlesize=”h4″ titlecolor=”” subtitle=”Ontwerp van uw villatuin” align=”float”]

  • Verkenningsgesprek
  • Foto’s nemen van uw tuin, huis en omgeving
  • Voorontwerp met sfeerfoto’s
  • Definitief ontwerp obv uw feedback
  • Bespreken van planning
  • Verdere begeleiding en opvolging mogelijk

[/highlighttext][/highlight][/one_third][two_third_last][seperator title=”Samen met vrienden en familie” size=”h4″]

U heeft uw plekje gevonden net buiten de stad, een thuis met wat tuin rondom, buren en vrienden in de nabijheid. Het huis is af, maar de tuin lijkt wat te sober? Dan is het hoogtijd om de villatuin tot zijn recht te laten komen. De tuin is trouwens toch de ideale plaats om met vrienden te barbecueën of een glaasje samen te drinken op een warme zomeravond? Ook de kinderen, de hond en de kippen moeten een plaats krijgen natuurlijk. Maar hoe combineer je dit? En wat over 10 jaar als de kinderen ouder zijn, wat moet de tuin dan bieden? Liefst heb je dan ook een villatuin dat niet teveel onderhoud vraagt.

Wist je dat een aangelegde tuin niet alleen de waarde van je huis verhoogt, maar ook de luchtkwaliteit verbetert rondom je huis en op warme dagen voor natuurlijke koeling zorgt? Ook je gezondheid en innerlijke rust gaan er op vooruit. Meer tips vind je hier.

Wij ontwerpen een villatuin dat nu past, maar ook over 10 jaar nog bij u past. Wij kijken samen met u vooruit in het leven en brengen evenwicht in de verschillende wensen en eisen. Wij ontwerpen voor u een tuin waar u trots op kunt zijn, leuke momenten beleeft, waar je zich kan opladen en ontspannen. Wij ontwerpen kindvriendelijk en onderhoudsvriendelijk.

Wij denken in uw plaats aan het evenwicht, de privacy te bewaren, knusse hoekjes scheppen, sfeerverlichting intekenen… zodat u enkel nog de ontwerpen met sfeerbeelden moet bekijken en goedkeuren. Maar u kan ook actief mee op zoektocht naar de ideale planten en bomen, sfeerbeelden, … helemaal de aanpak zoals u het zelf wenst.

[button color=default-button1 url=”http://www.livgreen.be/contact-villatuin” size=”small-button” target=”_self”]Contacteer mij[/button] [button color=default-button1 url=”http://www.livgreen.be/blog/portfolio_category/villatuin/” size=”small-button” target=”_self”]Ons werk[/button][/two_third_last]