10 redenen om ons in te schakelen deze zomer 10 redenen tuinservice

Netjes voor de barbecue (tuinservice)

Heb je nog snel een barbecue gepland of feestje en je tuin is niet tip-top in orde? Roep onze tuinservice in deze zomer om je tuin snel op te frissen! Even wat bijsnoeien, onkruid wieden, gras maaien en schors en je tuin schittert weer in al zijn glorie… in een mum van tijd.

Water tijdens je vakantie (tuinservice)

Binnenkort op vakantie en schrik voor een hittegolf zoals begin juli? Wij kunnen je tuin komen water geven tijdens je afwezigheid. Met onze tuinservice houden we niet alleen een oogje op je tuin of terras, maar ook op je woning en informeren je als we iets opmerken.
Heb je graag dat de tuin netjes staat wanneer je terug komt zodat je niet na je verlof er moet in duiken? Geniet langer van je vakantie en laat ons je tuin netjes houden. Jouw terugkomst is net als aankomen op je vakantieoord!

Een extra hand (tuinservice)

Heb je te weinig tijd of is het helemaal jouw ding niet om te tuinieren? Wij kunnen deze taak van je overnemen, éénmalig of op vaste tijdstippen. Geef ons een seintje en we komen langs om onze tuinservice te bespreken.

Prijs tuinservice

Wij bespreken met u welke dienstverlening u precies wilt, welke combinatie u wilt maken en hoe lang wij deze dienst moeten leveren. Adhv deze duurtijd, frequentie en inhoud van de dienstverlening kunnen wij een budgetindicatie maken. Ook omgekeerd kunnen wij voor uw vooropgesteld budget afspreken wat mogelijk is.

Enkele voorbeelden:

  • De tuin snel wat bijwerken voor een  barbecue met vrienden, ingeschat 4 uur werk: 128 € incl. BTW en excl. materiaal en verplaatsing
  • Waterservice, gemiddeld 3 uur per week afhankelijk van hoeveelheid regen en zon: 111 € per week incl. BTW en excl. materiaal en verplaatsing
  • Op maat voor een budget van 74€ per week tijdens uw verlof kunnen we 2 uur spenderen aan het verzorgen van uw tuin en geven wij hier zelf de invulling (onkruid wieden, water geven, gras maaien, snoeien, …) volgens noodzaak. Uw tuin lacht u schitterend toe bij uw terugkomst. Mochten er onverwachte extra ondersteuning nodig zijn, dan vragen wij u uw toestemming per SMS. Incl. BTW en excl. materiaal en verplaatsing.

U ziet: ook voor uw budget kunnen wij onze diensten leveren!