[one_third]Beeld landschappelijke tuin
[highlight style=”colored” align=”float”][highlighttext title=”Wat wij doen” titlesize=”h4″ titlecolor=”” subtitle=”Ontwerp van uw landschappelijke of residentiële tuin” align=”float”]

  • Verkenningsgesprek
  • Foto’s nemen van uw tuin, huis en omgeving
  • Voorontwerp met sfeerfoto’s
  • Definitief ontwerp obv uw feedback
  • Bespreken van planning
  • Verdere begeleiding en opvolging mogelijk

[/highlighttext][/highlight][/one_third][two_third_last][seperator title=”Besloten en verweven” size=”h4″]

Heeft u aardig wat tuin en eventueel meegaande grond? Dan kunt u met trots kiezen voor een residentiële of landschappelijke tuin. Residentiële tuinen zijn meestal omzoomd met een groenbuffer, terwijl een landschappelijke tuin geleidelijk overgaat in het omliggende landschap. Zowel de residentiële als landschappelijke tuin is strak ontworpen rondom het huis en heeft een open karakter verder af.

De residentiële tuin loopt over in een groenbuffer en kan meerdere tuinkamers herbergen. Een landschappelijke tuin gaat nog een stapje verder. Deze loopt over in het omliggende landschap met een geleidelijke overgang van vegetatie, zichtlijnen en open deuren naar het omliggende groen. Losse groenelementen, solitaire bomen, wandelpaden, paardenweide, maar ook een vijver of zelfs een meer of meander zijn typische elementen. Een boomgaard en moestuin kunnen dan weer in open vlakte of in een aparte tuinkamer. Wij bieden graag onze diensten aan om voor u een residentiële of landschappelijke tuin te ontwerpen.

Verhoog de charme van uw woning en bijhuizen en laat alles mooi overlopen in elkaar. De tuin, paardeweide, stallingen en bijgebouwen samenbrengen tot één geheel en geleidelijk laten overgaan in de aanpalende vijver, natuurdomein of velden. Het zorgt ervoor dat uw domein oneindig oogt. Haal het maximum uit uw eigendom!

Wij denken in uw plaats aan het evenwicht en het krijgen van overgang tussen uw tuin, omliggende grond en de omgeving. Een open karakter creëren, maar toch de privacy bewaren, knusse hoekjes scheppen, sfeerverlichting intekenen… zodat u enkel nog de ontwerpen met sfeerbeelden moet bekijken en goedkeuren. Maar u kan ook actief mee op zoektocht naar de ideale planten en bomen, sfeerbeelden, … helemaal de aanpak zoals u het zelf wenst.

[button color=default-button1 url=”http://www.livgreen.be/contact-residentiele-tuin” size=”small-button” target=”_self”]Contacteer mij[/button] [button color=default-button1 url=”http://www.livgreen.be/blog/portfolio_category/landschappelijketuin/” size=”small-button” target=”_self”]Ons werk[/button][/two_third_last]