Tuinontwerp Izegem - Binnentuin afgewerkt met polystone bloembakken

Tuinontwerp Izegem – Binnentuin – Izegem (I)

Tuinontwerp Izegem – Een leuke gerenoveerde stadswoning met een stadstuin die als binnentuin werd ingericht. Er werd gekozen voor een strakke en onderhoudsvriendelijke indeling zoals tegelvloer en geschilderde muren in het grijs wat een zachte en ruime indruk geeft. Deze stadstuin werd opgefleurd met polystone bloembakken in cementgrijs en opgevuld met buxus, bamboe, esdoorn en klimplanten. Het groen van de planten komt mooi tot zijn recht tegen de grijze achtergrond en breekt de strakke vormgeving op een natuurlijke wijze. De tuintafel staat centraal voor het familiale gebeuren.

Er werd gewerkt met bloembakken en diverse strakke planten om de ruimte optimaal te gebruiken tussen de vele deuren en ramen die op de binnentuin uitkomen. De planten zullen over een jaar hun kracht tonen: in blok geschoren buxus, klimplanten die reeds een deel van de muur bedekken en de bamboe die zich als een groene muur weet te profileren.

Deze stadstuin (tuinontwerp Izegem) zorgt voor een ontspannende en groene centrale plaats in deze stadswoning en brengt groen en rust tot zijn recht. De hoge muren zorgen voor privacy en late warme zomeravonden.