Zelf groenten kweken

Mensen zijn al langer opnieuw bewust geworden van gezond leven, maar nemen nu een extra stap in deze beleving: zelf groenten kweken. Een nieuwe hype of een nieuwe manier van leven? Misschien wel beide. Denk maar aan de vele vierkante-meter-tuintjes die overal de kop opduiken of het kweken van groenten op een balkon. Ook de volkstuintjes zijn weer in met wachtlijsten van 300 mensen in Antwerpen of 2.5 jaar wachten in Lier. Gelukkig leven wij nog in een groene streek met meestal een eigen stukje groen.

Maar, heb je zelf zin in je eigen groenten kweken? Ja? Misschien heb je geen ervaring? Dat hoeft ook niet. Zelf groenten kweken is een ontdekkingstocht hoe het moet en leren van elkaar. Ook groentjes kunnen het. Veel heb je niet nodig: klein beetje plaats, zaad of jonge plantjes en eventueel een kweekbak of tunnel. Of je hebt wel ervaring en droomt misschien van een mooie serre?

ACD Serres, een rasecht West-Vlaams bedrijf uit Roeselare, levert vele mogelijkheden. Zoek je een kweekbak, een eenvoudige serre of  eerder een moderne of retro versie? ACD Serres het ontdekken waard!

Ontdek hier meer: ACD Serres