Elektrische uitrusting voor duurzaam tuinonderhoud

Elektrische uitrusting voor een duurzaam tuinonderhoud

Wij hebben onze uitrusting een tikje groener gemaakt deze week! Onze heggeschaar op benzine werd vervangen door een versie op accu. We deden zelfs nog straffer: we namen er ook een boomzaag en een heggesnoeier op accu bij! Alles voor een duurzaam tuinonderhoud.

Duurzaam tuinonderhoud

Waarom doen we dit precies? LIV Green gaat voor ecologisch tuinonderhoud. Niet enkel gezonde meststoffen en insecten bestrijden met insecten, of een tuinontwerp waarin plaats is voor dieren en insecten, maar ook onze uitrusting draagt bij tot een beter milieu.

Eerder hebben wij reeds onze wagen vervangen door een model met minder CO2-uitstoot. Ondertussen zijn de machines op accu zeer krachtig geworden en was het moment ideaal om uitrusting op accu aan te schaffen. Zij bieden alleen maar voordelen: geen uitstoot meer van benzine en minder geluid voor zowel de werknemer, de natuur als de buurtbewoner. Dit betekent een rustigere en gezondere werkdag, en minder last voor de klant en zijn omgeving. Ze hebben ook minder onderhoud nodig en gaan langer mee.

Op de foto zie je onze toekomstplannen en wat we reeds hebben bereikt. Samen voor beter!

Wij dragen graag een steentje bij aan onze maatschappij. Lees meer over onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.